Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2007, 21:52   #1820
szakal555
Bywalec

Data rejestracji: 28.03.2007
szakal555 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
wszytsko wychodzi robie to programem PPF-Studio,ale gdy dochodze do primo dvd GI File nei wie mo co hcoidz.nie mam pliku z rozszerzenie mgi tak ma miso sprawdzlaem isobuster,ale co ja mam zaznaczyc.w drugim iwe m ze system ale w pierwszyma i jeszcze jedno do tego file_id.diz to nei jes potrzebne?nawet nei iwe mco to jest

wszytsko wychodzi robie to programem PPF-Studio,ale gdy dochodze do primo dvd GI File nie wiem o co chodzi.nie mam pliku z rozszerzenie gi tak ma m iso sprawdzlaem isobusterem,ale co ja mam zaznaczyc.w drugimi wiem ze system mam zaznaczyc ale w pierwszyma i jeszcze jedno do tego file_id.diz to nie jest potrzebne?nawet nie wiem co to jest

a no i zapomnialem napisac ja oby dwa obrazy choc jeden skasowalem przez wkurzenie,ale moge zrobic ma w rozszerzeniu mdf i mds

a i o co chodzi z tymi zmodyfikowanymi obrazami i niezmodyfikowanymi obrazamiprosze please wytłumaczcie xD chociaż Berion to już pewnie świra przezemnie dostaje.

postanowiłem jednak sie chyba z tym nie meczyc bo i ta nikt nie pomze weic mzoe znacie strone zeby sciagnac zne loaderszukalem na google ale nic.
szakal555 jest offline   Odpowiedz cytując ten post