Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2007, 11:47   #61
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Moje były w boxie innego rodzaju...

To tylko gwoli formalności - kupione były jakiś czas temu, więc mogli zmienić wygląd pudełek, zresztą skoczę do sklepu i sprawdzę (o ile jeszcze mają).

Zapomniałem napisać - aktualnie dostępne w sprzedaży są w identycznym pudełku, jak na zdjęciach w temacie.
Cytat:
Napisany przez Zelea Podgląd Wiadomości
kupilem te SENNHEISER CX 300 (czarne) i powiem tak na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze znowu bedzie tak samo jak bylo z SONY MDR EX71 ze zejdzie mi izolacja z kabelka... (bo w dotyku ta izolacja jest taka dziwna, nie przyjemna i sprawia wrazenie jak by zaraz cos sie mialo z nia stac... )
no ale nie bede krakal zobaczymy...
nie mialem czasu jeszcze ich przetestowac ale mysle ze zrobie to jeszcze dzis...
Nie bój nie bój, swoje testuję od bodaj 3 czy 4 miesięcy, kabelki wciąż miękkie jak nowe, izolacja nie złazi, a wcale się z nimi delikatnie nie obchodzę.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online