Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2007, 16:02   #10
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez jacopp Podgląd Wiadomości
No i znowu usłyszałem bełkot z którego nic nie wynika, pozatym ja sie tu nie wymądrzam tylko wy (poczytajcie co napisaliście)

Co mi z tego że bede robił jakies weryfikacje skoro pisze, że sprawdzam płyty na innych napędach i nie ma problemu z odczytem
Co mi z tego że ktoś pisze z was "kup se lepsze płyty" no akurat kupiłem te verbatimy (wypalone i nie czyta - inny naped tak), wypaliłem na mediastore to samo, kupiłem Platinium DL wypaliłem i również to samo.
Ja nie mam zamiaru się "tasować" przed wykresem z programów testujących nagraną płyte tylko chce po prostu mieć możliwość jej otworzenia na mojej nagrywarce
skoro wiesz lepiej, to po co tu zaglądasz?

życzę miłego "tasowania" przed nie działającymi płytkami mediastore i platinum