Niedawno kupiłem nagrywarkę LG GCE 8480B i mam następujący problem: Podczas nagrywania plyty audio z wave, program WinOnCD poinformowal mnie że na chwilę obecną nie jest obsługiwana pauza w nagraniach Audio w trybie TAO.Zignorowałem to i nagrałem CD. Płyta nagrała się dobrze jesli chodzi o dzwiek, ale podczas proby odtwarzania w stacjonarnym odtwarzaczu CD - utworow nie da sie zapauzować - tzn naciskamy Pauze - na wyswietlaczu ukazuje sie nam np. czas 1:30 - i po zwolnieniu pauzy okazuje sie, ze utwor przeszedl juz gdzies dalej

, albo nawet juz minely dwa utwory.
Taki sam efekt uzyskałem przy kopiowaniu CD Audio, funkcja Kopia w programie Nero. (tryb DAO) We wlasciwosciach nagrywarki w WinOnCD jest pokazane ze opcja o nazwie "pauza Audio w trybie TAO" nie jest obslugiwana, ale z tego co widze tak jest i w innych programach.
Posiadam w tej chwili dwie nagrywarki z ktorych jedna (stara wolna Mitsumi radzi sobie z plytkami Audio znakomicie)
Nagrywarka moja ma najnowszy BIOS 1.03 (moze to w tym problem - ktos sie rabnał w LG w tej wersji biosu)
Jesli ktos spotkal sie z podobnym problemem prosze o pomoc.
Prosiłbym tez o odpowiedz osoby, ktore nie maja tego problemu z nagrywarką (może macie bios starszy - i moglibyście mi go jakoś udostepnic).
Poszukuję biosu 1.02 nagrywarki LG GCE 8480B