Uruchamiasz SM, wkładasz
oryginalną grę, która ma większy TOC niż Twoja kopia. Pojawi się napis na dole refreshing TOC, czekasz aż skończy. Teraz wyjmujesz tą płytę i wkładasz swoją kopię.
Większy TOC niż SM musi być większy niż 4,2 , moja gra ma 4,37 i jak ją uruchomiłem to nie było tego refreshing TOC .dlaczego?
To jes tak wkładam SM wyjmuje tacke tym czymś, wkładam orginalnego star warsa przesuwam tym czyms znowu blokade i biore na booting ten pierwszy i też próbowałem na specialu.Na zwykłym wchodzi mi do browsa,a na specialu jest czarny ekran , jest jeszcze SMBOOT i cheat menu.Berion wiesz co jest grane gra zajmuje 4,37gb a SM może tylko do 4,2GB to dlaczego nie ma tego refreshing TOC?Pomoże ktoś

??
Znalazłem poradnik o odświeżaniu TOC w konsoli ale po adngielsku,mogłby mi ktośopisaćjak to zrobić?
A no i jak robie obraz prince of persia piaski czasu (bardzo porysowany) to przy 71% wyskakuje mi taki błąd
---------------------------
DVD Decrypter
I/O Error!
Device: [0:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 (F

(ATA)
ScsiStatus: 0x02
Interpretation: Check Condition
CDB: 28 00 00 15 DB E0 00 00 01 00
Interpretation: Read (10) - Sector: 1432544
Sense Area: F0 00 03 00 15 DB E0 10 00 00 03 0C 10 00 00 00 00 00 00 00 00 18 DC 50
Interpretation: ID CRC or ECC Error
Przerwij Ponów próbę Ignoruj
Wie ktoś jak temu zaradzić?
A no i jak już mwimy o odświeżaniu tego TOC to znalazłem coś takiego
zacytuje:
"7.Odpalanie gier z większym TOC
TOC - Table of Content (Tablica zawartości) - Taki spis treści wszystkiego co się znajduje na płycie. Swap Magic DVD ma wielkość ok. 4,1 (lub 4,3GB), aby uruchmić np. Total Overdose (prawie 4,5 GB) trzeba najpierw włożyć oryginał o większej objętości niż Swap.
Jak to zrobić:
1.Wkładamy SM DVD i czekamy, aż pojawi sie menu główne.
2.Naciskamy przycisk "Eject" na konsoli i wkładamy płytę z większym TOC.
3.Gdy już rozmiar TOC zostanie podmieniony, używając np. Slide-Tool podmieniamy płytę na kopię zapasową. Naciskamy x na padzie i gra się ładuje. "
Cytat:
Napisany przez szakal555
 Uruchamiasz SM, wkładasz oryginalną grę, która ma większy TOC niż Twoja kopia. Pojawi się napis na dole refreshing TOC, czekasz aż skończy. Teraz wyjmujesz tą płytę i wkładasz swoją kopię.
Większy TOC niż SM musi być większy niż 4,2 , moja gra ma 4,37 i jak ją uruchomiłem to nie było tego refreshing TOC .dlaczego?
|
ja zrobiłem tak włożylem SM,pożniej nacisnalem eject na konsoli,włożyłem kopie i pisało refresh TOC wtedy bzyczało i po 15sekundach pisało na dole invalid insert disc ps2.jak wkladalem orginał to od razu inwalid insert disc ps2.Berion mógłbyś mi to dokładniej opisać