Cytat:
Napisany przez Berion
I w ty miejscu masz problem.
Jeśli gra nie wymaga patcha to tak.

|
To w czym jest problem,że płyty mi nie czyta?Jak wkładałem orginalnego Tekkena4 bo chciałem zobaczyć czy się uda z tym TOCEM to najpierw pisało refreshing toc , a pożniej swap to your own program disc.Czy coś takiego się powinno pokażac,pożniej nacisnąłem ejecta włożyłem kopie star warsów zbootowałem płytke i myślałem że mi konsola eksploduje.Takie bzyczenie takie dziwne dzwięki trwały z 2minuty i czarny obraz.No próbowałem to zrobić tekkenem4 hehe,ale ważne że po nim nie wyskoczyło żadne no insert disc ps2.Masz jeszcze jakieś pomysły Berion?Tak daleko doszlismy
a to że mi nie czyta tej płytki to może być wina lasera?moge sobie go płytą przeczyszczającą przeszyścić,bo konsoli nie che rozkręcać.a ktos wie o co chodzi z tym błędem co na górze podałem grzy przegrywam gre.
ej zdobyłem fife street i zrobiłem tego toc refresh póżniej wtedy wzialem slide tool podmieniłem płytke na pirata i działało.gdy jednak już tego pirata chciałem zbootować swapem to już był czarny ekran.Berion przecież mówiłeś że gry które nie potrzebują patchy powinny działać po takim refreshingu toca.