Cytat:
Napisany przez czechoj
odczucie dzwięku bywa często wrażeniem subiektywnym, najepiej gdybyś miał możliwość przesłuchania wszystkich wytypowanych zestawów, ale jeśli nie masz takiej możliwości bież sony przynajmniej wiesz jak grają nie powiesz ze zalujesz, bo "słuchałeś je" wcześniej 
|
Odbiór dźwięku jest jak najbardziej subiektywny, to prawda. Jednak niektóre słuchawki grają, a własciwie trzeszczą tak, że subiektywizm odbioru niewiele zmienia
W Polsce niestety nie spotkałem się z żadnym sklepem, gdzie można by było wziąć na odsłuch słuchawki douszne, mimo że według przepisów, każdy ma obowiązek mi coś takiego umożliwić. Tym samym wybór jest loterią, dlatego pytam, bo może ktoś którychś z nich używał i może coś powiedzieć.
Sony jeden model naprawdę przypadł mi do gustu, ale drugi z kolei grał co najwyżej średnio. Tak więc tu też niewiele wiadomo. Generalnie jakby słuchawki miały chociaż trochę podbite basy to już by było dobrze, bo przynajmniej dźwięk byłby mocny, a na super jakość za takie pieniądze i tak się nie nastawiam.