Dzięki, ale wcale nie jest, jak piszesz. Przeszukałem google i różne fora i niestety co post, to inna opinia o ładowarce
Co do BC-700 to: Maksymalna pojemność ładowanego akumulatora: 3000mAh. A jak jest z BC-900?? Czy też ma takie ograniczenie? Bo nigdzie takich info nie znalazłem. No i czy zwykłe ładowarki, jak np GP H-500 też mają takie ograniczenia, cyz można w nich ładować i ogniwa o większej pojemności? Czy spowodowane jest owe ograniczenie profesjonalnością ładowarki, czy też tak mają wszystkie, co jest zależne od mikroprocesora? Przecież ogniwa o mniejszej pojemności naładują krócej, to dlaczego nie mogą po prostu dłużej ładować, żeby naładować na full ogniwa o większej pojemności?
"AleX69: google twoim przyjacielem " Nie dzięki. Może Twoim, ja tam wolę Przyjaciół w rzeczywistości. Szkoda, że niekórym zostają tylko wirtualni

A tak na poważnie, to przeszukiwałem google, ale tak jak mówię. Różne opinie i chciałem poznać prawdę, co mówią fachowcy i posiadacze tejże ładowarki. W sklepach o niej nie słyszeli. To też jest dziwne... (np EuroRtvAgd, Saturn, MediaMarkt, czy Empik...)