Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2007, 02:59   #28
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
To jeszcze parę pytań o Texas.

- jaką broń tam się nosi - rewolwery nadal (jakieś 38 czy Magnum) czy też już nowoczesne pistolety - Glock..
- są tam Texas Rangers czy to tylko film ?
- A te dziewczyny to blondynki z dużym biustem czy taka jak wszedzie ? Czyli rózne ?
- co piją Texańczycy oprócz Wina ? Piwo i co jeszcze ?
Postaram sie odpowiedziec, choc nie jestem tutaj az tak dlugo, zeby wiedziec wszystko.
Facet z pracy, ktory nosi bron, ma rewolwer. Nie wiem jaki... ale tez i nie znam sie na broni. Inni, z ktorymi mam kontakt, nie wiem, czy maja bron. Do pracy nie nosza, a ja tez nie pytalem o to, czy maja w domu.
Texas Rangers, to rozumiem, ze o baseball Ci chodzi? Szczerze, to w ogole mnie to nie interesuje. Wiem natomiast, ze tutaj strasznie sie podniecaja baseball'em. Ponoc wielkie show to jest, mnostwo ludzi na to przychodzi, a w tym wiele ladnych panienek. Ponoc... bo nie bylem na meczu baseball'u. To jedynie z opowiesci. Ale sadze, ze moze to byc prawda, bo bylem na rodeo i tez to bylo ogromne show. To nie jest tak, ze u nich cokolwiek sprowadza sie do jednego. Okazyjnie musi byc koncert, pokaz sztucznych ogni etc.
Jak chodzi o amerykanki (biale), to z reguly sa to blondynki i z duzym biustem Mowie oczywiscie o tej ladnej czesci kobiet, bo jak wspominalem, wiekszosc jest strasznie zapuszczona. FastFood'y zrobily swoje. Natomiast sliczne sa Meksykanki!! Na dyskotekach dominuja czarnoskore... wygladaja i sa ubrane tak, jakby sie je zywcem z teledysku jakiegos wzielo.
Teksanczycy pija glownie piwo, a preferuje BudLight'a. Ale oni preferuja wszystko, co z Teksasu. Jakby Tyskie bylo produkowane w Teksasie, to pili by Tyskie. Po prostu sa niezwykle patriotyczni. Nawet samochody czesto maja napis TEXAS EDITION. Japoncami, koreanczykami i eurpoejskimi jezdza zwykle hindusi, azjaci i murzyni.
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post