Zasilacz nie jest w sumie taki zly (mode-com feel 350W i nigdy nie bylo zadnego resetu!),chociaz nie wiem.. bo w sumie mam 2 napedy, drugi to LG (nagrywarka ktora ma juz 7lat

, a tu samsung jest nowy i juz cos nie tak). Dzieje sie tak z plytami DVD, po wlozeniu CD jest ok..dziwne,naprawde.. dzieki za porady, zastosuje sie do nich i napisze jakie efekty.. pozdr
Niestety zmiany w win nie pomogly

ponownie zainstalowalem sterownik, niebieski ekran nawet sie nie pojawil. Co swiadczyloby ze wina lezy po stronie sprzetu. Zreszta tak jak pisalem wczesniej resetuje sie nawet przed ekranem ladowania win,czyli zaraz wlaciwie po uruchomieniu.. jesli nie ma plyty w napedzie, to laduje sie wszystko bez problemu.Teraz jak sie okazuje nawet po wlozeniu CD tez sie resetuje.. no i nie wiem.. jezeli to wina zasilacza to czemu dopiero teraz sie to dzieje? mam s182m juz od killku miesiecy.. mozliwa bylaby wina zasiacza po pewnym czasie dopiero? aha..dziwna wlasciwosc.. przy wlozeniu DVD reset nastepuje zaraz po uruchomieniu kompa, przy wlozeniu CD dopiero po przejsciu przez ekran ladowania, ewentualnego spradzania dysku jesli win nie byl poprawnie zamkniety i w chwili pojawienia sie tapety win.. ma ktos jakis pomysl co sie dzieje?