Dyskusja: Jakie Słuchawki?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2007, 21:18   #108
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
Reetou@ ostatnio mialem taki sam problem w ElectroWorld'zie

najpierw przychodze do 'chodzacego' i grecznie pytam ze mam film i chcial bym go obejrzec z 'tyma' plazma i z 'tym' odtwarzaczem po hdmi lub componencie ...
a koles mi na to "czy chce czekac 30min jak sie sprzet z synchronizuje?"
na to sie zapytalem z ktorym satelita NASA ma sie z synchronizowac i gdzie jest kierownik tego kurniku
w ciagu 5minut sprzet byl podlaczony (tak dlugo szukali na wystawie taniego kabla hdmi )

kilka dni pozniej mialem jazdy ze sluchawkami w MM
podszedlem do kolesia z dzialu sluchawkowego i pytam grzecznie
czy moglby mi udostepnic do odlsuchu pare modeli sluchawek bo jestem zainteresowany ich kupnem
a on mi na to ze oczywiscie ale tylko te ktore znajdzie otwarte
na to ja "to prosze mi wsadzic do koszyka te ktorych nie ma pan rozpakowanych ... jutro przyjade wymienic na inne"
koles sie spojrzal i grzecznie rozpakowal te ktore pokazalem palcem ...
I gratuluję podejścia

A @ Reetou na przyszłość pamiętaj, że umożliwienie ci sprawdzenia sprzętu nie jest dobrą wolą sprzedawcy, ale prawnym obowiązkiem sklepu wynikającym z ustawy konsumenckiej. Możesz ich też o tym poinformować, chociaż jako pracownicy sklepu mają obowiązek tę ustawę znać. Albo załatwić sprawę wzorcowo, jak Alex

Chociaż proszenie o rozmowę z kierownikiem już też nie zawsze zdaje egzamin..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post