Dyskusja: Zlot na poważnie.
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2007, 07:41   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
Nie będzie żadnej sprzedaży. Czy mam powiedzieć po chamsku : od.........e się od mojego TIE ? i temat uważam za zakończony. Podobnie jak żony grzenia - szacuneczek dla niej ! I uznanie na Dolnym Śląsku.

Aha - g.. się znacie na autach. Ja rozumiem,ze Miniak jest cool ale Fiat jest teraz dobry a więc tekst "za przeproszeniem Fiata" uważam za obraźliwy. Jeżdżenie złomem tylko dlatego,ze zrobiła go ta sama fabryka, która wypuściła czołg Tygrys Pz. VI uważam za... no nieważne. Ważne są czyny odważne. Tak,ze epol nie spodziewaj się tej atrakcji.
Nie denerwuj się Jabba. Fiaty są dobre bo są tanie i dobre. Jak są nowe. Starych nie ma.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post