Dyskusja: Radeon vs. Geforce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2002, 12:03   #6
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
za malo wiem - dlatego nie chcialem sie wypowiaadc - ale skoro nalegasz to powiem co wiem...

zapozyczylbym sie po uszy zeby kupic tego ti4200... - to tylko moja opinia, czlowieka ktory lubi sobie pograc - i skoro juz wydal kase na morrowinda, operation flashpoint i zaraz wyda na unreal tournament 2003 to chce zeby mu to chodzio ladnie...

mialem ostatnio doczynieneia z kilkoma MOCNYMI kartami - ATI 9700, Matroxem Parhelia - polecalbym ci te ale ich cena nie jest zachecajaca

z propozycji ktore wypisales znam ati9000pro - BARDZO dobra karta za te pieniadze - duzo nowsza od co prawda wciaz poteznego ale juz troche starego gf3...

ati 8500 LE to troche tak jak geforce MX - okrojona wersja 8500 - nie mialem jej nigdy w reku - pelna wersja zawsze byla dla mnie za droga, a ta LE cos podejzanie zbyt tania - ominalem szerokim lukiem

poweim tyle - dla gracza 9000pro jest zupelnie satysfakcjonujaca, ale zapozyczylbym sie i kupil tego ti4200 (podkrecasz i masz 4600 - to sa te same uklady, chyba ze producent KARTY cos od siebie zabral...)

ale i tak decyzja nalezy do ciebie - ja sam mam gf3ti500 kupione okazyjne (uzywane) za 480 zeta... [facet sprzedal bo mu sie wiatrak na karcie popsul... ]