Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2007, 18:29   #404
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
Rownie ten Beryl uzteczny co to Areo nie przecze ze ladne ale po co?

Wracajac do Visty: http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=378
Teraz systemy maja epatowac roznymi bzdetami, dyrdymalami, i tego rodzaju wodotryskami.
Bo optymalizacja systemu, niezawodnosc jak zawsze jest na drugim miejscu!
Gawiedz lubi takie bajery, to dostaje i sie cieszy, a ze system sie do niczego nie nadaje, ale za to jaki ladny

Co do MeII - poszly plotki, czesciowo potwierdzone, ze m4 planuje za dwa lata wydac nowy system opreacyjny. Wiec widac prawdy nieco jest.
Najpewniej pojda droga Apple - testujac bete Lamparta, mam wrazenie, -moze nieco przesadzone, bo i maszyna mocna (Quad), ze to najdoskonalszy i najbardziej stabilny system operacyjny. (tylko w jakim celu dodali jezyk polski )
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post