Cytat:
KCK napisa***322;(a)
Konlin:
Na drugi raz, popros kogos o przetlumaczenie. Wersja US dziala z Roxio, wersja europejska z InCD. Albo instaluj InCD 3.51.61, albo czekaj na Roxio 6.0 (na razie beta).
|
Nie wiem czemu piszesz ze potrzebuje tlumaczenia tego po raz drugi skoro nie bylo nawet pierwszy raz, z angielskim sobie radze. A co do dzialania to napisalem tego posta dlatego, ze wczesniej na forum ludzie pisali ze na stronach Roxio sa jakies sterowniki ktore umowliwiaja dzialanie tego softu z europejska wersja sprzetu. Poniewaz mi sie to ciagle nie udawalo poprosilem (po raz kolejny) o pomoc.
Cytat:
XP SP1 czyta stare DCD i InCD (UDF 1.50) na CD-ROM i DVD-RM. InCD 3.51.61 obsluguje stare DCD. Konflikty pod W2K sa z WMP (7.0, 7.1 i 9.0), innymi wtyczkami (WinAmp, RealPlayer) oraz "dzieki" ASPI fixom polecanym m.in. na tym forum (Nero i InCD nie potrzebuja zmian ASPI pod 98SE, ME, W2K i XP).
|
Tu juz zupelnie nie wiem o co Ci chodzi. Jakie konflikty sa z WMP pod W2k? jakie fixy ASPI? I czemu twierdzisz ze InCD obsluguje DCD skoro mi najnowsza wersja (z obsluga Mt. Rainer) nie czytala plytki DCD?