Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2007, 15:44   #23
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Caomandos ma klimat, sam w to gram

Co do PS3 jets na pewno lepsza od Xbox360 to ze względu, że ładniej wygląda, platformówki na PS3 są super, i co najważniejsze granturismo. Przy tej grze nie można przejść obojętnie
Wiesz co? jestem,a raczej byłem takim fanboyem sony do szpiku kości bym mógł rzec, że to PS3 jest dobre, a reszta sie nie liczy...ale mam ps2 mam x360 gralem na ps3 i moge powiedziec tak od serca:
Do puki nie wyjdzie MGS4 i FF13! i nie wiem GOW3? killzone2? nie wiem co jeszcze,to ta konsola pozostaje jak dla mnie martwa.
A co do porównania to grałemw VF5 na ps3 i mam demko DOA4 na x360 i dla mnie bez ronicy jakiejs graficznej bo obie to kupy, gdyz mimo grafiki jestem maniakiem tekkena to raz

Dwa biorąc pod uwage sytuacje, wujek Bill przedsięwziął wcześniej środki i podkupil te firmy np. Konami czy Capcom, że teraz jedzą mu z ręki poza sony na wyłączność czego dowodem jest choćby DevilMayCry4,RE5 czy jeszcze Ace Combat 6 od Namco, ktore nawet na ps3 go nie ujeli
Także moja rada: www.ign.com wchodzisz kiedy masz wolne porównujesz to, co już istnieje pod wzgledem tytułów - chodzi o release'y obecne i te w nabliższym czasie, które się opłaca nabywac twoim zdaniem...
Także ja sądze, że obecny lider to X360 i w najbliższym czasie to się nie zmieni....
Co do PC no cuż....gry strategiczne+mmorpg i chyba tyle reszta do zdobycia na konsoli...