Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2007, 14:17   #1
joujoujou
***1022; ***1023;
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Lightbulb Ikony w .sit na .ico albo poszukuję ikon.

Witam.

Najpierw ponad godzinę googlowałem za ikonami przedstawiającymi foldery z naniesionymi flagami państw, jak już znalazłem, okazało się, że są na MACa, i to jeszcze spakowane jako*.sit

No to poszukałem czegoś do rozpakowania (kolejna godzina nie moja), znalazłem kilka rzeczy, ale albo chcą pieniędzy, albo dostaję komunikat, że nie da się rozpakować archiwum.

Wiem, że na forum jest kilku MACowców, może któryś ma chwilkę i pomoże w rozpakowaniu.

Nie wiem tylko, co kryje się w środku owych archiwów, mnie jedynie zależy na uzyskaniu ikon *.ico przedstawiających flagi na tle folderów lub coś w tym stylu, więc jeśli ktoś posiada takowe flagi jako *.ico, to w zupełności by mi wystarczyło.

Dołączam archiwa z ikonami.
Dołączone pliki
File Type: sit afriflagfold.sit (72.0 KB, 176 oglądane)
File Type: sit asiaflagfold.sit (58.8 KB, 158 oglądane)
File Type: sit euroflagfold.sit (73.8 KB, 184 oglądane)
File Type: sit nameriflagfold.sit (45.1 KB, 159 oglądane)
File Type: sit oceanflagfold.sit (30.4 KB, 176 oglądane)
File Type: sit sameriflagfold.sit (21.2 KB, 174 oglądane)
File Type: sit speciflagfold.sit (22.2 KB, 176 oglądane)
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online