LG - problem
Witam!
Jestem nowy na tym forum. Strone www odwiedzalem zdecydowanie czesciej - zwlaszcza w okresie zakupu nagrywarki.
Niestety ostatnio zaczela mi ona troche szwankowac. Nie wiem w czym jest caly problem i mam nadziaje ze znajde tutaj jakas pomoc.
Problem jest moj taki:
Kozystajac z programu Nero Burning Rom nagrywam wszystkie plytki Esperanzy. Wlasciwie nie zdazylo mi sie aby program wyrzucil blad sesji. Niestety ostatnio zaczely mi sie pojawiac dziwne zjawiska przy odczycie plyt. Niestety niektore z plikow nie chca sie odtwarzac - pomimo ze plyta jest nie uszkodzona mechanicznie. Najpierw zauwazylem to na filmie, kotry po uplywie 1h zawiesza sie i nie chce dalej pojsc. Oczywiscie nie mozna go tez przegrac. Wczoraj rowniez ten problem mialem jak przegralem plytke i chcialem poscic z niej instalacje (plyta nie zabezpieczona). Rowniez wyrzucalo mi jakis blad i nie chcialo chodzic.
Mam pytanie czym moze to byc spowodwane i czy jest szansa na to aby znalezc jakis program ktory przetestuje mi nagrane plyty, gdyz nie chcialbym potracic danych ktore zgram na plyty a potem nie bede mogl ich otworzyc.
Z gory dziekuje za kazda porade
Pozdrawiam
Trej