Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2007, 22:22   #2
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
#1 Obejrzalem prestige
Tak wlasnie powinien wygladac iluzjonista. Dobrze jednak ze rozne wytwornie chwytaja ten sam temat rownoczesnie. Wiedzialem ze gra tam david bowie, ale o nim zapomnialem i nie moglem skumac ktory to, dopiero na liscie plac go odnalazlem. Te wasy mnie znudzily. Swietna charakteryzacja. 8-9/10, chociaz nie wiem czy nie wiecej, film mnie wzial z zaskoczenia, wiedzialem ze jest ale o nim zapomnialem. Polecam wszystkim.

SPIOLER
Czy te blizniaki sie sklonowalyni jeden sie poswiecil idac na szubienice, czy tez moze nie. I cutter (bodajze-ten dziadek) powiedzial tylko o maszynie ''klonujacej'' coby jeden ocalaly brat sie zemscil? Ale tego chyba nie da sie wywnioskowac z filmu.

#2 Obejrzalem do konca space above and beyond. Wycofuje to co powiedzialem wczesniej. Nie ma co krecic dalej. Tworcy chyba wiedziaedzieli ze nie dostana kolejnego sezonu i specjalnie tak zakonczyli. Biorac pod uwage male fundusze to swietna robota.
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post