Dlaczego afrykański Mikołaj daje małym murzynkom białą czekoladę?
Żeby też się mogły umazać.
Facet wdrapał sie na wieżę Eiffla i juz miał skoczyć,gdy nagle ktoś puka go w ramię.
Odwraca sie a tu dziwny gostek z brodą i w czerwonej czapce pyta:No co ty,zycie ci nie miłe?
-Kurde,nic się nie układa.Żona uciekła z jakimś .......jego mać,na Forum CDRInfo BD dał mi bana,bo mnie rozgryźli dla kogo pracuję, skończył mi się atrament w drukarce od pisania donosów na Forum,syf totalny.
-Ale dziś jest 6.12.- Mikołaja! Masz fart chłopie ***8211;mów co chcesz!
-Chce IP w Sydney,Kapsztadzie i Honoluu,takie wirujące,żeby mnie nie mogli namierzyć!
_Spoko,masz,co jeszcze?
-I żebym mógł to ja stawiac bany komu chcę!
-Spoko,już możesz.
-Iiiii...zebym wszystko wiedział pierwszy i lepiej od ZIPa,BGN,Mastera,Lasera,Tamgoo i ..od wszystkich razem!
-Spoko.
-I żeby mnie nie wyśmiewali i żeby im sie windy zawieszały kiedy chcę!
-Już!! masz wszystko!A atramentem sie nie łam,Zetoxa wysle ci całą cysternę.
-Ojjjiijj!! Jaaaaaa..! Tera im dam,ale,ale-nie lubię być nikomu dłużny,co ja dla ciebie mogę zrobić?
Eeee...Mikołaj,to Mikołaj.
-Ja nalegam!
-No,skoro naledasz..możess zrobić mi laskę.
_Tylko tyle?z ochotą!
Po lasce facet odpiał brodę,zdjął czapkę ,otarł czoł i mowi ***8211;wow!a ile ty masz lat?
-40.
-Taki duzy i wierzy w Świętego mikołaja!?
6.12. Mikołj wstał rano patrzy,a tu bajzel,prezenty nie spakowane,a elfy leżą narąbane.Spakował sam prezenty i idzie do sań-przy dyszlu pusto.Idzie do stajenko,a tam jedna reniferka i to z zaświadczeniem,że jest w ciąży i moze ciągnąć sanie dopiero za rok.Ojciec renifer poszedł z kolegami opijac radosną wieść.
Zawrzało w Mikołaju.Sam wpiał się w sanie,ale dyszel się urwał,bo wszyscy chcieli czapeczki z logo CDRInfo i było tego za dużo.Wrac wściekły do chałupy,sięga do barku ***8211;nie ma szkockiej!!! Elfy nie do dobudzenia-była jeszce butelka burbona!
Już miał odpalić do siebie z rumcajsówki,a tu ***8211;puk,puk!
Otwiera ,stoi aniołek.
-Dzień dobry Mikołaju!W dniu Twojego Swieta przyniosłem ci choinke.
-A ty wiesz gdzie ty możesz sobie wsadzić tę choinkę!!!

-zawył Mikołaj.
I teraz już wiecie drogie dzieci,dlaczego w każdym domku na czubku choinki siedzi aniołek.
:-D :-D