Witam !
Cytat:
Napisany przez Raus
Zapis w tych nowych Samsungach (SH182/183) jest na przyzwiotym poziommie. To nie to co kiedyś więc nie ma się czego obawiać. Tym bardzie że zapis nie będzie priorytetem jak wspomniałeś więc wybór bedzie bardzo dobry
Sam mam zarówno tego Litka jak i Samsunga i bardzo dobrze się sprawują. Szczeglnie jestem bardzo miło zaskoczony Lite-onem - naprawde jest spoko
Nie mogę się wypowiedzieć co do awaryjności ponieważ to moje pierwsze napędy marki Lite-On i Samsung i mam je od niedawna.
|
Co do tego Samsunga - to zajrzałem na strony Komputertronika i widzę, że trafia się dużo wadliwych ... upss
Ja co do nagrywarek DVD nie mam praktycznie żadnych doświadczeń - a co do firm to z nagrywarkami CD i czytnikami CD/DVD miałem do czynienia z LG - i mam dobre doświadczenia - tylko, że teraz widzę, że mało kto poleca LG - chyba nie można nadal błędów sprawdzać itd. - a może jako głównie czytnik była by lepsza od tego Samsunga ?
@
Raus - rozumiem, że te Samsungi i Lite-on nie mają gwarancji door to door (chyba LG taką ma ) ? Pytam bo jeśli nie to zakup na Allegro odpada - musiałbym zobaczyć gdzie w Poznaniu mają - bo jakoś nie uśmiecha mi się wysyłać z powrotem do sprzedawcy jakbym trafił wadliwą - i na gwarancji też wolałbym chyba zawieść niż wysyłać.
Pozdrawiam
ro29
P.S. Zapomniałem dodać - co do firm miałem jeszcze do czynienia - oprócz nagrywarek CDRW Lite-on, także z napędem DVD ASUS - Wuja właśnie takowy ma

- guzik do wysuwania tacki działa losowo - czasem szlag człowieka może trafić - a do tego cały napęd głośny