Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2007, 17:28   #595
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Rowniez mam tego linksysa i widzialem, ze wyszedl nowy firmware, ale go jeszcze nie wgrywalem - twierdzisz, ze nie ma sensu?...
U mnie zarówno bios w wersji 1.01.03 jak i najnowszej 1.01.04 powodowały częste zrywanie połączeń. Na początku dzwoniłem do Netii i technik nawet wydłużył mi czas synchronizacji... ale nic to nie pomogło. Jakie objawy: modem niby działał, połaczenie z siecią Internet niby ok ale ping na DNS nie odpowiadał. Zmiana opcji PPPoE Settings z Connect on Demand: Max Idle Time na Keep Alive: Redial period też nic nie dawała. Powrót do biosu1.01.01 i jak ręką odjąć