Dyskusja: Mp3 Codec
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2007, 19:44   #10
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Jeśli masz dość miejsca na jakiejś partycji (a najlepiej jakiś zapasowy dysk), zainstaluj drugi system, wrzuć tylko ffdshow, xvid, divx, lame i sprawdź na VD, albo na VDmod.

Powiem tak, wiem, że codeck packi to zlo i tego sie trzymam, aczkolwiek ja zainstalowalem tylko codecki do audio, bo w sumie tylko o to mi chodzilo.

Co do nowego systemu... to albo sprobuje na viscie albo po prostu na drugim cwiczebnym kompie, ktory ma tez xp :-))) Zobacze co tam mi wyjdzie i oczywiscie dam znac :-)

Mam chwilke czasu wiec zainstalowalem virtualDuba Moda. Od razu się zdziwiłem, bo kurcze brak jest w menu programu zakładki Audio. Czy tak ma być ? Jak tak, to jak mam przekonwertować to audio na cos innego Zainstalowałem sobie [w sumie nie wiem po co] DivX'a 6.6 i po uruchomieniu ffdshow w kategorii codecs w miejscu gdzie jest DivX3, DivX4, DivX5 mam tylko wybór pomiędzy disabled albo libavcodec. Czy przypadkiem nie powinienem mieć wyboru aby divx byl odtwarzany divxem !?

No nic, lece do drugiego kompa instalować kodeki :/

P.s. Przepraszam, że tak moj post pod postem... podaje tutaj informacje na temat filmiku... jakie nakręca moj aparat...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Mp3 Codec-file_info.png  

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 14.05.2007 o godz. 12:15
KarolluZ jest offline   Odpowiedz cytując ten post