Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2007, 17:21   #5
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
http://www.money.pl/banki/elixir/

Przydatny wglad w sesje elixirow.
Racja - znałem godziny sesji INTELIGO - a mBank'u nie - i właśnie się ostatnio dziwiłem czemu przelew zlecony chyba około 14 poszedł z mBanku dopiero następnego dnia - a teraz wszystko się wyjaśniło

Cytat:
Napisany przez Agusia
Konta internetowego Inteligo nie otworzysz w oddziale, wniosek składa się tylko przez internet. W oddziale mozesz otworzyć tzw superkonto inteligo, ale to sie nie opłaca, są wyższe opłaty i prowizje.
Racja - bo Inteligo nie ma odziałów ... z jednym wyjątkiem - jak mieszkasz w Warszawie to możesz się do nich udać i złożyć wniosek osobiście
A tak to składasz go przez Internet (wtedy jeśli złożysz ze stron, jakie wymieniałem to skorzystasz z promocji), oczywiście można też bezpośrednio ze strony Inteligo czy też telefonicznie.

A co do Superkonto Inteligo (czy raczej PKO Inteligo) - to po prostu konto w PKO ale z dostępem przez Internet - i jak napisała @Agusia wychodzi to zdecydowanie drożej (chyba tylko tańsze są przelewy - ale płacisz sporo za samo prowadzenie konta superkonto plus dodatkowo za dostęp internetowy) - plus to fakt, że masz swój oddział, do którego możesz pójść.

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post