Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2007, 19:10   #2787
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
byłem kilka lat temu w Leżajsku i akurat był zlot ortodoksyjnych na grobie jakiegoś cadyka, strasznie mili i życzliwi ludzie, można było pogadać w literackiej polszczyźnie, wypytali mnie o zdrowie całej rodziny, choć znaliśmy się od kilku minut. Tym bardziej jestem w szoku po tym artykule.
Niestety skrajnych popaprańców nigdzie nie brakuje. Ataki typu ostatni komiks w bardzo poczytnym dzienniku obrażają moją rodzinę, moich przodków, którzy pomagając Żydom narażali CAŁĄ rodzinę na ŚMIERĆ (Polska - jedyny kraj, gdzie za ukrywanie Żydów groziła śmierć). Brat dziadka uratował z Warszawskiego Getta bardzo dużo ludzi, ożenił się też z Żydówką - to moja kuzynka, dzięki Bogu żyje po dziś dzień.
_________

Nie chce mi się nawet mówić o takim gównie, które co i raz wypływa...przykro mi jedynie.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post