Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2007, 12:29   #74
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Boger
zdjecia z ostatniego zlotu
ja i moja Z3 z lampa
na obu zreszta z konwerterem wide takze
(jedno zdjecie autorstwa Rycha, drugie Grzenia)

EDIT:
sa to cropy wiekszych zdjec - widac ziarno
byl juz wieczor i zeby poprawnie doswietlic trzeba bylo wlasnie zalozyc lampe
i po to w hybrydach sa stopki
ps. na jednym zdjeciu widac blysk w lampce AF - niestety to tylko blink - zadna znana mi hybryda nie daje informacji do lampy zew o potrzebie dopalenia AF - i dlatego przy mojej lampie widzisz jeszcze taka czarna kostke - recznie wlaczana dioda do AF
i od razu odpowiadam na oczywiste pytanie - tak, wolalbym lustro, ten aparat ma dwa i pol roku i wtedy lustra byly poza moim zasiegiem, jak padnie to zmienie na DSL oczywiscie
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Canon Powershot S3 IS - subiektywne testy joujoujou.-dscn0666.jpg   Canon Powershot S3 IS - subiektywne testy joujoujou.-img_0023.jpg  

Ostatnio zmieniany przez nimal : 12.05.2007 o godz. 12:36
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post