Dyskusja: Matura 2007
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2007, 13:16   #210
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Granice ci***261;g***243;w to bym chcia***322;, ta***380; to najprostrze jest, dotego jak by dali logarytmy i kombinatoryke
Byle by nie geometrie przestrzenn***261; .... ale na bank j***261; dadz***261;
Oj chlopie nie wiesz co mowisz jeszcze zobaczysz ze granice ciagow sa bleee Te kryteria zbieznosci...Cauchy'ego, porownawcze, D'Alemberta... uch... az mnie ciarki przechodza na sama mysl
Ja zadanie z kombinatoryki na maturze zawalilem... i zawalilem tez zadanie na egzaminie z matmy dyskretnej wlasnie z kombinatoryki ale rekurencje, kongruencje sa na tyle proste ze udalo mi sie zaliczyc i to nie na jakas troje... na 3+

Cytat:
Napisany przez ksviper Podgląd Wiadomości
bardzo ciekawe przedmioty
przez analiz***281; zako***324;czy***322;em przedwcze***347;nie studia na jednej uczelni, jak zacz***261;***322;em na drugiej to by***322;em z tego zwolniony z egzaminu
trudna - ***322;atwa, ju***380; sam nie wiem
no jak narazie I semestr zaliczylem wszystko z matmy teraz mam Analize Matematyczna 2 i Algebre 2... zobaczymy jak bedzie Ale to jeszcze nie jest takie straszne jak fizyka

Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK Podgląd Wiadomości
Nic nie m***243;w
na samo brzmienie tych nazw robi mi sie niedobrze
Nie taki diabel straszny jak go maluja jak sie czlowiek wezmie do nauki to i zaliczy... a jak sie komus nie chce no to juz jego sprawa

Cytat:
Napisany przez Matefusz Podgląd Wiadomości
Logarytmy s***261; na rozszerzonej
Logarytmy... chyba najprostsza rzecz jaka moze istniec

Ostatnio zmieniany przez rosol : 12.05.2007 o godz. 13:22
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post