Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2002, 23:51   #2
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: LG 48x16x48x Moje Doswiadczenia do wszystkich użytkowników posiadających nagrywary LG

Cytat:
Vince napisa***322;(a)
Witam wszystkich LGkowców...Moja przygoda z nagrywarami Lg zaczęła się we wrzesniu...Od tego czasu zdazylem juz przetestowac Lg 40x12x40x,ktora chodziła przez miesiac w miare dobrze po czym prawdopodobnie sie sypnela,bo kazda plyte niezaleznie od predkosci nagrywala 16x...Oddalem do serwisu(bylem tak zly,ze myslalem,ze wszystkich tam pozabijam,bo stwierdzilem,ze sprzedaja zwyczajny chłam),po trzech tygodniach czekania,ku mojemu zaskoczeniu wymienili mi na nowke LG 48x16x48x,nie ukrywalem radosci...No wiec od 22.11.2002 testuje ja i moje wrazenia sa rozne,ale raczej negatywne...Mianowicie po pierwsze ona za bardzo miesza z tymi predkosciam idzie szybko,zwalnia,obniza predkosci...Szczerze mowiac bardzo mnie to drazni,bo plyty nagrywaja sie raz 3.30 potem 4.43 nawet 5.02 jak wczesniej zwolni...Czy ktos wie czy istnieje na to jakas recepta...Ten cały czujnik powoduje rozne skoki,ktore znaczaca wplywaja na czas nagrywania...Nie wiem co mam myslec Jak sie zdenerwuje to oddam im to gowno i bedzie spokoj...Przejde na inna firme i juz!!! Wszystko mam raczej dobrze skonfigurowane nowki Aspi,nagrywara jest na jednej tasmie z kieszenia,ale ja wkladam od czasu do czasu i tylko na chwile,czyli w zasadzie jest sama na jednej tasmie...Powiedzcie czy tak musi byc!!! Co wy sadzicie o tych szybkich nagrywarach LG chłam czy nie Pozdrawiam wszystkich...
Ja mam lg 32 @ 40 .Byłem bardzo z niej zadowolony do czasu kiedy musiałem złożyć wizytę w serwisie.Owszem naprawili usterkę ,ale oddali mi nagrywarkę , w której szufladka rzęzi jak cholera.W dodatku nie otrzymałem swojej nagrywarki (na mojej była widoczna rysa na przednim panelu ,a tu ani jednej ryski).Ogólnie lg 16 i 32 to udane modele.Przy 40 pojawiły się kłopoty (sporadyczne).Natomiast lg 48x to jush totalny niewypał.Praktycznie co kilka dni są nowe posty typu "lg 48x mi nie chodzi" , " co jest do cholery z tymi prędkośćiami"