Dyskusja: Mysz Logitech
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2007, 19:55   #26
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co do podkładek - z czystym sumieniem mogę polecić podkładki firmy 3m serii MS202 (precise). Robię trochę grafiki i wideo i sporo czasu szukałem czegoś do precyzyjnego odwzorowania ruchu myszy. I znalazłem

1. Podkładka jest cieniutka, może z 0,5 mm, więc nie ma krawędzi która wgniata się przy dłuższej pracy w nadgarstek. Gumowy spód powoduje, że podkładka idealnie 'przykleja' się do lakierowanego podłoża i nie przesuwa się podczas pracy.

Mysz Logitech-podkladka.jpg

2. Specjalna powierzchnia umożliwia precyzyjne odwzorowanie ruchu, rzekłbym po pikselu. Powierzchnia ta jest przy tym dość wytrzymała na ścieranie - pierwsza podkładka wytrzymała ok 6 lat.

Mysz Logitech-powierzchnia.jpg
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post