Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2007, 22:23   #357
tot
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.01.2004
tot zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja troche rozszerze zakres: poszukuje JAKIEGOKOLWIEK JAK NAJEPSZEGO monitora co najmiej 19'' (nie chce sie uwsteczniac ). do tej pory korzystalem z ctx pr960f tco '99, wielkiego slonia crt, chyba z 30 kilo masy . bez znaczenia, czy bedzie to crt czy lcd. troche boje sie jednak modeli lcd, bo na duuzo rzeczy trzeba uwazac, a ja totalnie zielony jestem w nowosciach technicznych. biore sie ostro za rozne recenzje/serwisy techniczne w necie, ale tutaj tez chcialem dac znak .
monitor uzywany do:
za jakis czas przymierzam sie do zakupu calkiem nowego komputera, bo teraz mam zabytek i wtedy przede wszystkim znaczenie beda mialy gry fpp . poza tym standardowo pakiet office, i-net.
monitor mam "mniej wiecej" na wysokosci twarzy, ale patrze z boku (gdy wyciagne lewa reke i dalej troszke w lewo moge zlapac lewy bok monitora).
cena "w okolicach" 1000zl najchetniej, "okolice" 1200 z bardzo wielkim bolem maksymalnie, ale chce kupic raz i nie zalowac. zawalu dostane jesli trzeba bedzie sypnac cos kolo 1500, ale to ma byc inwestycja na przyszlosc, wiec moze to przetrzymam).