Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.05.2007, 00:45   #13
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KC42 Podgląd Wiadomości
próbowałem już SubtitleWorkshop i nie otwiera mi żadnych napisów, Vobsub niby połączył bo plik się powiekrzył ale widać tylko pierwszą połowę napisów, mam chyba jakiegoś pecha ciągle coś nie działa
To nie pech, to skutki macania problemu na chybił-trafił...

Najpierw należy sobie zawsze odpowiedzieć na pytanie 'dlaczego mam taki efekt', później 'jak można to rozwiązać', dalej dobrać odpowiednie narzędzia i dopiero działać. A ty liczysz na to, że stosując przypadkowe programy, dokonując w nich przypadkowych zmian, uzyskasz oczekiwany efekt.

Podpowiem - nie możesz łączyć napisów w formacie idx/sub w tym przypadku.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post