Cytat:
pepperman napisa***322;(a)
nagrywarkę mam szybką, ale zakładając, że 52 to max możliwości Twojej nagrywarki, to chyba wiesz, że przy tej prędkości pracuje juz ona w ekstremalnych warunkach...dlatego nie zdziw się kiedy pewnego pięknego dnia nie będziesz mógł tak wypalonej płyty odczytać...nie znaczy to, że tak musi być, ale ryzyko i prawdobieństwo, że nastąpi to szybciej niż w normalnych okolicznościach, wzrastają...weż jeszcze pod uwagę większa możliwość wystapienia błędów...może przy audio nie ma to takiego znaczenia (albo tego nie usłyszysz, albo napęd to skoryguje, albo co najwyżej usłszysz jakieś "nadprogramowe" dźwięki), ale przy danych już tak...ale widzę, że nie potrafisz obchodzić się z płytami audio tylko chcesz za wszelką cenę ogłosić obecnym na forum jaką to masz szybką nagrywarkę...
|
NIe wiem o co tak do konca Ci chodzi z ta zywotnoscia

ale zapewniam cie ze zanim skonczy sie gwarancja a jest na 24miesiace to zdaze ja sprzedac

wiec nnie boje sie ze padnie pewnego dnia

poza tym bardzo wiele zalezy na jakich plytkach palisz

wieksze problemy mialem z liteonem x48 ktory przy tej predkosci robil mase bledow (sprawdzone scandiskiem - NERO) tutaj takie bledy nie wystepuja

pozdr