Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.05.2007, 14:35   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Tlenofon i bramka "Linksys PAP2T-EU Tlenofon"

Interesuje mnie zwłaszcza to drugie. Znalazłem reklamę w jakiejś gazecie, zajrzałem na stronę i wygląda to ciekawie, ale mam kilka wątpliwości.

http://www.tlenofon.pl/index.php

Rozumiem, że sam Tlenofon działa jak wszystkie inne 'Voipy' - masz program, łączysz się i gadasz taniej. Ale interesuje mnie przede wszystkim ta bramka. Do tej pory te, które oglądałem (służące do rozmów bez pośrednictwa komputera) podłączane były bezpośrednio do gniazdka czy routera i działały w sumie jako niezależne telefony. To tutaj - przynajmniej według tego, co piszą na stronie (bo dokładniejszych informacji na razie nie znalazłem), podłącza się pomiędzy linię telefoniczną, a obecny aparat. To by mi nawet bardziej odpowiadało, bo nie mam już wolnego slotu w routerze, żeby dodatkowy aparat podłączać.

Ma ktoś jakieś dodatkowe informacje na ten temat, jak się dokładnie to podłącza i używa? Sprzedają to podobno w Vobisie, więc przejdę się tam na dniach, żeby dowiedzieć więcej szczegółów, ale może ktoś już miał z tym jakieś doświadczenia i może powiedzieć, czy warto się interesować

Aha - bo nie napisałem, ale sugerowana cena wynosi 99 złotych, czyli wydaje się bardzo atrakcyjna.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online