Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2002, 09:43   #2
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Powiem Ci tak - nie napisałes jaka masz plyte główną / masz PIII 550 czyli taki jaki ja mam/ wiec mozesz miec płyte główna na BX ale oczywiscie nie musisz.

Do czego zmierzam - otush jak jush pisałem na PIII 550 i BX 256 Ramu i co najinstotniejsze na AGP x2 miałem cos koło 600 pkt w 3DMarku 2001 wymieniłem tylko karte graficzna na Gainwarda GF3 .... który obsługuje na szczesie AGP x2/x4 wiec problemów nie było wynik w 3Dmarku cos koło 3500 PKT ! / Wszystk przez AGP x2 i PIII 550 /

Napisałeś ze to GF4MX moze on nie obsługuje AGPx2 / jesli masz stara płyte taką jak ja to moze tak byc / stad nieznaczny przyrost mocy.

napisałes ze jak włozysz do innego kompa z CPU < 1GHz to wszystko ok.

Jak wkałdasz do płyty z takim procesorem to znaczy ze ta płyta główna obsługuje AGPx4 i oczywiscie procek robi swoje.

Nie wiem ale ja obstawiam ze takie wolne działanie jest spowodowane albo kartą albo płytą główna albo zbyt mało wydajnym procesorem co oczywiscie jest u mnie paradoksem ponieważ ja wsatwiłem do siebie wydajniejszą karte i mimo mało wydajnego procesora 550MHz i płyty z AGPx2 przyrost mocy byl ogromny ....

Aha jakie sterowniki instalowałes do tej karty ... bo robiłem testy wydajnosci na moim Gainwardku i sie okazało ze warto zainstalowac te 30.82 poniewaz za szybsze od wszystkich !
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post