@matdb
Aleś teraz dowalił forumowiczom, że wolą oglądać marnej jakości filmy z marnym dźwiękiem

. Zapewniam Cię, że tak nie jest.
Najpierw piszesz, że ma do mnie dotrzeć, że są nowe formaty, a potem, że nie ma do tego softu ***8211; to co mi z tego ?. Od lat czekam, na większe spopularyzowanie się formatów takich jak np.: DVD-Audio, zobacz jaki minął czas od jego pojawienia się - a teraz policz ile mamy programów do authoringu DVD-Audio. To, że 99% osób nie odczuje różnicy w stosunku do CD-Audio to już inna sprawa ***8230;
Jeśli masz tak dobry słuch o jakim wspominasz to zapraszam do mnie na "ślepe testy" odsłuchowe popularnych kompresorów stratnych. Jeśli rozpoznasz większość wersji bezstratnych uznam, że jesteś naprawdę dobry i ogłoszę to oficjalnie na forum.
Nawet nie spróbowałeś kodera Aften, o którym pisałem a jest on świetny, jedna rekompresja jest nierealna do wychwycenia i piszę to z pełną świadomością.
Tak czy inaczej nie sądzę abym to co napisał było nieprawdą, bo podałem Ci rozwiązanie Twojego problemu, a Ty go nie uznałeś. Teraz piszesz, że to za dużo roboty, a dalej, że jesteś w stanie poświęcić dużo czasu, aby było OK

. Ja już nic z tego nie rozumiem, ale myślę, że powinniśmy w pokoju zakończyć tą dyskusję

.
pozdrawiam