Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2007, 19:38   #15
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Nie banuje sie konsoli z tego co wiem, tylko konto na XBL. Poza tym, jesli chciales grac w necie na X360 trzeba sie bylo liczyc z tym ze w gre wchodza tylko oryginaly - to jest NEXT-GEN, tu nie ma polsrodkow... Ilekroc wymysla "niezaowdny sposob nie do wykrycia, tylekroc X sie odgryzie i zbanuje kolejna serie kont... Chcesz stracic wszystki HiScores/Achievements/Points? Mnie by bylo zal - po to gram online, zeby moc pochwalic sie wynikiem calemu swiatu, jesli ejstem najlepszy. Wynik przepada z chwila zbanowania konta. Co do samego XBOX Live - fakt, jest za***sity, dobrze zorganizowany ale nie jest IDEALNY. A troche kosztuje, i po mojemu nie jest warty pieniedzy, ktorych sie za niego zada - zaplacilbym tyle, gdyby ten system byl idealny, ale ma wady... Przejrzyj dowolne forum o XBOXie...

Dodam tylko, ze granie online w PS3 jest rzecz jasna darmowe i dziala wysmienicie :-).

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post