Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.05.2007, 15:05   #14
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez marlon23 Podgląd Wiadomości
Witam
Ja też mam problem ze znalezieniem odpowiedniego programu, aby móc zabezpieczyć płytkę dvd przed kopiowaniem. Ja poszukuję programu, który zabezpieczyłby plik obrazu, bo program podany przez użytkownika czary2mary nie obsługuje plików VOB. I nie piszcie proszę o zarysowaniu płyty, bo to są eksperymenty.
Program oczywiście obsługuje DVD ale trzeba wiedzieć jak to zrobić-niestety jest to program w którym tworzymy od podstaw płyte DVD lub jej obraz i aby zabezpieczyć płytę bądz materiał który mamy musimy z niej od podstaw stworzyć nową płytę bądz obraz płyty.Zabezpieczenie macrovision możemy zrobić na zwykłym sprzęcie domowym, do zabezpieczenia CSS potrzebujemy podłączonego napędu taśmowego DTL tzw.streamera na którym wykonujemy obraz płyty DVD zabezpieczonej CSS.Pozdrawiam-macrovisin-.jpg

-css.png
czary2mary jest offline