Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.05.2007, 05:24   #10
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez laser fkc Podgląd Wiadomości
To może i śmieszne jak na 24 letniego faceta ( ja ). Ale właśnie wróciłem z Łagiewnik, Łódź to jednak syfiaste miasto ( chodzi o Centrum i stare Bałuty ) ale za to Łagiewniki jak dla mnie poezja. I wiecie co przytuliłem się do drzewa ( hehe , naprawdę - to w kwestii tych moich ostatnich wydarzeń z Panią Laser fkc ) i wiecie co... POMOGŁO MI jak człowiek jest wyciszony - i nikt go nie widzi ( hehe ) można poczuć od drzew taki błogi spokój. Fajne doświadczenie.

GDZIE JEST TO DRZEWO ? Może by mnie wyciszyło i nie dręczyło by mnie wspomnienie wysokiej, chudej tyczki z blond ubogą fryzurką ? Bo ściskanie rękojeści miecza nie pomaga, Pan Rycerzy jakoś nie uwalnia od tych majaków (jakaś kara czy próba ?). Tylko to pewnie daleko ale może choć fotka...

Aha - pomaga chodzenie do kina, siedzenie w pubie albo spacery....with....

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post