Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2007, 01:18   #2001
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK Podgląd Wiadomości
Troche dziwne

Ja nie widze żadnej wyższości 1.5.x nad 2.0.x, więc po co jeszcze tworzą starą wersje...
wersja 1.5.x jest kontynuowana, poniewaz 2.0.x nie jest kompatybilna z Win98, juz nawet microsoft nie wspiera win98, za to Mozilla chcac zapewnic uzytkownikom starej windy nalezyte bezpieczenstwo szperania w internecie, ciagle aktualizuje FF 1.5x

uzytkownikom Win XP zaleca sie przejscie na FF 2.0x!

Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Na 1.5 wrzucisz takie rozszerzenie:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/732

Na 2 i 3 już nie.
herezje

-ffcopyaq8.jpg

Cytat:
Napisany przez joujoujou
BTW szukam już godzinę i nic - poszukuję czegoś, co umożliwi wpisywanie gotowych szablonów tekstowych do formularzy na stronach www (choćby i do postów).

Coś na zasadzie - prawy klik - "wpisz" - wybierz z listy.
klik 1
klik 2

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
ale sprobujcie "trójki", jest zdecydowanie szybsza i nie zajmuje już tyle ramu co obecne wersje, czekam z niecierpliwością na wersję finalną. Widać gołym okiem nowy silnik Gecko 1.9
trojke 'probuje' juz od pierwszej alphy , ale zawsze byla 'za ciezka' dla mojego systemu
alpha 5 mozliwe, ze chodzi juz lepiej, ale wczesniejsze wersje mialy potworne leak memory, nawet jak nic nie otwieralem, to zuzycie pamieci dochodzilo do 300mb!
w changelogach Mozilla pisala, ze maja rozwiazac ten problem

FF 3 przechodzi juz poprawnie test ACID2
FF 2 jeszcze tego nie potrafi (i nie bedzie potrafil), jest to spowodowane ronica silnikow renderujacych Gecko w FF2 1.8, FF3 1.9
warto dodac, ze Opera juz od dawna przechodzi test ACID, a IE zobaczcie sami

Firefox 3 to przyszlosc, Zetoxa

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl

Ostatnio zmieniany przez andy : 01.06.2007 o godz. 20:39
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post