Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2007, 00:34   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
andrzejj9 - no krwawszy ale nie ma co owijac w bawelne, taka jest wojna.
Wezmy na ten przyklad taka druzyne A, ile tam ludzi zginelo (nie wliczajac przyczyn naturalnych) przez wszystkie serie ? A ile wystrzelono pociskow i wysadzono rzeczy ?
Film wydaje sie ze bedzie mocny ale o to chodzi, moze nie bedzie akcjji ze koles jes postrzelony w co tylko mozna, obito mu morde przez 20 minut, pocieto nozem, a on wykancza caly pluton
trzymam kciuki za pana dziadka sylvestra

Ale taki doberman to bylo przegiecie i zryty film.
No wiesz.. ale co Rambo ma wspólnego z wojną?

Poza tym, żeby nie było - mi to w sumie specjalnie nie przeszkadza. Jeśli brutalność wynika logicznie z akcji, a nie jest wpakowana na siłę, jak w jakichś horrorach klasy b, to nie ma sprawy, nie razi mnie to.

Obejrzałem jeszcze dzisiaj Thank you for smoking. I może nie do końca tego się spodziewałem i czuję pewien niedosyt, ale film generalnie dobry. Można obejrzeć, jak ktoś lubi takie klimaty. 7/10.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post