Dyskusja: Plazma 42" + PC
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2007, 13:01   #3
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
najlepiej by było ale komp który kopił ma VGA on board Intela i narzazie nie da rady

nie wiem czy mam racje ale myślę ze problem tkwi w tym ze rozdzielczość jest nie dopasowana do plazmy

tak jak np. mam 19" panorame LCD i tylko 1440x900 to jedyna rozdzielczość na której jest ostry obraz a każda inna jest rozmazana

i myślę ze jakby ustawić 1366x766 to wtedy powinno być Ok ale nie da sie takiej wybrać