Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.06.2007, 12:38   #212
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz Podgląd Wiadomości
No i nadeszła wiekopomna chwila. Umowa w Orange mi się kończy. Telefon jaki będę brał na SE K800i. Ale pytanie do Was mam inne. Pomóżcie wybrać sieć i taryfę :/ Podoba mi się w Erze abonament za 45zł - są w nim 120 minuty wymienne na 480 smsów.

Jedna z propozycji Orange: "Płacąc jedynie 60 zł miesięcznej opłaty stałej będziesz mógł rozmawiać przez 13 minut z numerami wszystkich sieci i jednocześnie aż przez 111 minut w ramach sieci Orange i z numerami stacjonarnymi" - wg mnie niezła kpina. Jestem już 4 lata w orange.

Może ktoś aktualnie korzysta z atrakcyjnej oferty z którejś sieci? Jeżeli tak to proszę o szerze informacje.

W najgorszym wypadku zostaje mi prepaid :/
Z tego, co wiem, to te 120 minut za 45 złotych jest w przypadku, jeżeli nie wymieniasz telefonu i podpisujesz lojalkę.

Mi się też właśnie kończy umowa z Erą (18 czerwca bodajże) i raczej z tą siecią się pożegnam. Nieustanne problemy z zasięgiem, czasem w ogóle z dostępnością sieci skutecznie mnie do niej zniechęciły. Na razie jeszcze się nie zastanawiam, co wziąć, bo mam inne rzeczy na głowie, ale na 90% będzie to jakiś pre-paid. Umowy to według mnie dzisiaj strata pieniędzy.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post