Dyskusja: brakujące VOB-y
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2007, 19:18   #6
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez aresek Podgląd Wiadomości
No nie wiem, jak na razie bezbłędnie działają u mnie płyty DVD firmy Verbatim i TDK, nie mam z nimi żadnych problemów, z nagrywaniem jak i odtwarzaniem na stacjonarnym DVD bądź kompie. Problemowe dla mnie są jedynie płyty EMTEC - nie kupie ich już nigdy.
co do TDKów nie jestem tak optymistycznie nastawiony chłam jakich mało i do tego drogi
co do emteców to tak jak już napisałem odpowiednia prędkość + biosik i niema z nimi problemów szczególnie z tymi ostatnimi od szejka

ale każdy pali na czym mu najlepiej wychodzi i odtwarza

PEACE
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post