Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2002, 11:08   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzieki za odpowiedz. W sumie masz racje, ze troche za pozno, zeby porownywac te nagrywarki i zastanawiac sie, ktora jest lepsza. Chociaz z drugiej strony jakis powod do reklamacji zawsze mozna znalezc. Jesli nie ten, ze swiadomie (lub nieswiadomie, chociaz dla mnie to zadna roznica) wprowadzili mnie w blad, to chociazby brak polskiej instrukcji dolaczonej do nagrywarki. Wiem, ze nikt tego nie daje, ale mam prawdo tego wymagac.
No ale nie chodzi tu juz o to, czy mam mozliwosc jej zwrotu, tylko o to, czy Lite-on faktycznie jest taki dobry, jak to ostatnio sie o nim pisze. Moge sprobowac oddac AOpen, ale na pewno bedzie z tym troche bieganiny, a ze Selgros nie jest tak blisko, to najpierw chcialbym wiedziec, czy warto?
andrzejj9 jest offline