Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2007, 20:16   #484
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj Podgląd Wiadomości
Wyniki są jednoznaczne.
Norma ECMA dopuszcza max błędy PIE/PIF = 1664/208.
Z analizy pomiaru na DaTARIUS wynika zupełnie co innego.

Płytka wzorcowa (dlaczego absurd) o której napisałem jest dla mnie podstawą do analizy błędów wypalanych płytek.
Na podstawie takich właśnie testów widać niski i bardzo równomierny Jitter przy minimalnych błędach PIE/PIF.

Jeżeli płytki wypalone i przetestowane na LiteOn'ie mają zbliżone błędy. to takie płytki uważam za wzorcowo wypalone, inaczej zbliżone jakością do tłoczonych, które zostały wykonane z założenia w/g wszystkich obowiązujących norm.

Absurd dlatego że płytki DVD-ROM są różnej jakości, lepsze i gorsze, tak jak DVD+/-R.
Teraz jeżeli Lite-ON pokaże że taki DVD-ROM jest to wnioskując po w/w teście, Datarius może pokazać wręcz przeciwne wyniki, więc taki wzorzec jest .....
Ja jednak pozostaję przy porównywaniu wyników w obrębie jednego napędu i jednego programu testującego.

melag jest offline   Odpowiedz cytując ten post