Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2007, 01:05   #10
Arccos
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.01.2007
Arccos w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb Problem z działaniem DVDFAB rozwiązany :-)

Odinstalowujecie program, a potem instalujecie ALE WYBIERAJĄC ANGIELSKĄ WERSJĘ, A NIE DOMYŚLNĄ POLSKĄ. Potem reset, uruchamiacie i powinno działać I TO PO POLSKU.

Męczyłem się z tym problemem od miesiąca, testowałem na 2 kompach i 3 rodzajach windowsa (xp home, xp pro, vista) i tak jak niektórym internautom nie działał. Pisałem na to anglojęzyczne forum z www.dvdfab.com (nick: Koper40 ) i dwóch kolegów co ciekawe też z Polski (bo mieli XP PL) miało dokładnie ten sam problem. Rady starych wyjadaczy forum na nic się zdały. Już miałem zrezygnować , ale (chyba już z rozpaczy bo za Platinum wybuliłem ) zmieniłem język i poszło.

Testowałem na najnowszym DVDFab 3.1.2.6, ale wersja raczej nie ma większego znaczenia (wcześniej sprawdzałem każdą nową - łącznie z betami i nic).
Na ew. pytanie czemu innym chodzi nie znam odpowiedzi, ale przypuszczam, że być może zainstalowali sobie DVDFab w systemie kiedy nie było jeszcze tego problemu, a teraz tylko uaktualniają do nowszej wersji i problemu nie ma. Być może problem wystąpiłby u nich np. po formatowaniu kompa.

Mam prośbę o ewentualne odpowiedzi jeśli komuś też zacznie działać (fajnie byłoby to potwierdzić, że metoda na w/w problem jest pewna).
Arccos jest offline   Odpowiedz cytując ten post