Dyskusja: HDD Player
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2007, 10:15   #9
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
;-)
Oczywiscie kwestie nie odtwarzania HD pominalem, bo zaden stacjonarny hdd player tego nie potrafi. Wlasciwie bylby to ewentualnie JEDYNY powod, dla ktorego bylbym sklonny sprzedac moja skrzyneczke 'X' ;->.

Nie zgodze sie ze stwierdzeniem, ze poczatkujacy sobie nie poradzi.
Wrecz przeciwnie - jesli ktos nieobeznany dostalby w pelni skonfigurowany XBMC (wraz z ustawiona siecia) to poradzilby sobie bez problemow.
Tutaj jako przyklad moge podac moja matke, ktora nie wie jak sie wlacza komputer, a z odtwarzaniem muzyki na xboksie (uruchomienie, znalezienie, wlaczenie + uruchomienie amplitunera i ustawienie na nim odpowiedniego wyjscia) nie ma zadnego problemu :-).

Slowem - kazdy HDD player sie chowa (formaty, z ktorymi Xbox sobie radzi, mozliwosci ustawien czcionki, nie wspomne o przesylaniu plikow przez siec prosto na HDD), a jesli twierdzicie, ze jest inaczej to prosze mi to udowodnic.
Jako kontrargument IMO nie moze sluzyc cena, bo ta juz jest wystarczajaca niska, a zarazem niewiele wyzsza od reszty playerow - co przy porownywaniu mozliwosci i tak sie wyrownuje ;-P.

pzdr.
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post