Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2007, 11:24   #4588
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian89 Podgląd Wiadomości
To teraz mozesz juz nim latac ?
jeszcze nie to dopiero po zmianie gaźnika
Cytat:
Napisany przez ksviper Podgląd Wiadomości
pewnie kwestia doczepienia śmigła
bez śmigła też da radę patrz wyżej
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
cos nas sciemnia - fotka/avatar sie nic nie zmienila wiec nie bylo zadnych zmian
bo to TJUNINK wewnętrzny
Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
to teraz będzie stawał dęba nie tylko przy hamowaniu ale i przy gwałtownym przyspieszaniu!
stawanie przetestowałem ostatni na Gądówce we Wrocku jak się zagapiłem i wleciałbym na skrzyżowanie na czerwonym (dla mnie za gapiostwo)