Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.06.2007, 20:42   #7
Damianos L
Guru

Data rejestracji: 23.08.2004
Damianos L zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mlody111222 Podgląd Wiadomości
Rozumiem ze posiadasz ten tel.
Wiec tak, bardzo mi sie podoba wyglad telefonu, parametry jak dla mnie idealne zwlaszcza ze karty pamieci microSD mozna kupic w bardzo przystepnej cenie (nie to co SE), jedyne co moze wywolac niedosyt to aparat 1.3 (gdyby tak 2.0 MP.....), ale podejrzewam ze na na wyswietlaczu o 16 mil. kolorach zdjecia wygladaja co najmniej dobrze.
Powiedz mi co masz na mysli zaliczajac baterie do minusow. (za krotko trzyma, a moze ma to cos wspulnego z tym ze na niektoruch aukcjach w czesci "sklad zestawu" obok bateria, jest dopisek "zamiennik" O co chodzi?

Potrzebuje tel bez sim-locka (ew. PLUS) z polskim menu, nowy lub prawie jak nowy (oczywiscie tutaj "prawie" nie robi duzej roznicy )
W sklad musza wchodzic akcesoria jakie byly od nowosci, mile widziana karta pamieci, oraz oczywiscie atrakcyjna cena

Tak, posiadam ten telefon

1. aparat jak na te swoje 1,3mpx jest zadowalajacy
2 co do baterii to chodzilo mi o to ze krotko trzyma, jest za mala poprostu do tych 2 pradozernych wyswietlaczy.aha, i nie bierz telefonu z zadnych aukcji z zamiennikami, tylko z oryginalnymi czesciami nokii.

co do mojego telefonu to wszystko by sie zgadzalo tylko ze ja mam sim locka na ere
i jest w naprawde dobrym stanie biorac pod uwage jego nieuniknione wady fabryczne.