Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2007, 10:02   #9
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Diabolique Podgląd Wiadomości
U mnie nie dziala - wywala mnie do windy

Gram od niedawna i mam mieszane uczucia...
Super klimat.
Fajna grafika.
Niektore budynki wygladaja jak zywcem wyjete z naszego kraju.
Duzo broni.
Duzo misji.

A jednak to nie to...
Brakuje mi takiej swobody jaka dawal Fallout.
Raczej slabe AI przeciwnikow. Wystarczy znalezc sobie dobre stanowisko i mozna sie bronic wiecznie. Troche trudniej jest gdy samemu sie szturmuje jakis budynek. W HL przez caly czas jest sie "zwierzyna" nie "mysliwym" - wiec tutaj gra mnie specjalnie nie zaskoczyla...
Pewien bezsens - w nocy przeciwnicy uzywaja latarek nawet podczas walki - strzela sie wtedy do nich jak do kaczek (bez aluzji).
Misja gdzie trzeba zakrasc sie do laboratorium - myslalem, ze bedzie tam wiecej "skradanki".
W Agroprom misja w podziemach konczy sie po wyjsciu na powierzchnie - tylko, ze trzeba wyjsc "wyjsciem" a nie "wejsciem".
Encyklopedia w PDA uaktualnie sie dosc chaotycznie dane o powinny w momencie "zdarzenia". Czyli nie wiem nic o rodzajach wrogow dopoki ich nie zabije.

Daje 7,5/10.

Mam kilka pytan:
Gdzie mozna bezpiecznie przechowywac znaleziony sprzet? Ja skladuje go w kilku skrzyniach (np w barze)- czy jest mozliwe, ze zniknie?
Za co odpowiada pozycja "Artifacts" w zakladce statystyki? W instrukcji jest napisane, ze jest to ilosc znalezionych artefaktow. Ja zanlazlem ich juz ho-ho i dalej mam tam zero.
Nie mam zainstalowanych patch'ow - nie chce mi sie zaczynac gry od poczatku.
Na koniec maly smaczek (dlatego daje 7,5 a nie 7):
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl :D-screen.jpg  
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline   Odpowiedz cytując ten post